Vuvera en Vu Putten tekenen intentieovereenkomst

Vu Putten staakt per 1 juli 2015 haar activiteiten. Dat is jammer voor Putten en jammer voor de cursisten die al jaren met veel plezier deelnemen aan de verschillende activiteiten die deze volksuniversiteit organiseert. Daarom heeft het bestuur van Vu Putten gevraagd of Vuvera haar werkterrein wil uitbreiden naar Putten.

vu putten vuveraIn de naam, Veluwerand, ligt die mogelijkheid tenslotte al besloten...

Deze week is door de voorzitters de intentieovereenkomst tussen de beide volksuniversiteiten getekend. Dat betekent voor de cursisten in Putten dat de lopende cursussen gewoon doorgaan en dat Vuvera in het voorjaar allerlei workshops en kortlopende cursussen gaat organiseren in het vertrouwde Stroud in Putten.

Na de zomervakantie zal ook in deze gemeente een mooi cursusprogramma aangeboden worden. Eind januari zullen de voorjaarsactiviteiten in Putten bekend gemaakt worden.

Openingstijden kantoor

Kantoor is nu gesloten.

maandag
24-02-2020
Gesloten
dinsdag
25-02-2020
Gesloten
woensdag
26-02-2020
Gesloten
donderdag
27-02-2020
Gesloten
vrijdag
28-02-2020
Gesloten

Contact

  Vuvera
Cronjéstraat 46
3851 ZS Ermelo

  (0341) 55 20 55

Binnen de openingstijden van het kantoor kunt u ons bezoeken en/of bellen. U kunt ons altijd een email sturen of het contactformulier invullen.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf ook via onze nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Vuvera en het laatste nieuws over onze activiteiten! Dat wilt u vast niet missen.

Inschrijven

Recente tweets

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer