Vuvera organiseert 2 bijeenkomsten over Oldenaller.

Landgoed Oldenaller, gelegen tussen Putten en Nijkerk, is eigendom van Natuurmonumenten. Aan de rijke historie en natuur van dit landgoed worden twee bijeenkomsten gewijd. Deze worden verzorgd door Hielco de Boer en Jan Kamphorst, beide al ruim 10 jaar bezig met de geschiedenis en natuur van dit landgoed.

De eerste bijeenkomst op maandagavond 25 april wordt gehouden in de grote salon van het buitenhuis; aanvang 19.30 uur. Ondersteund door een aantal unieke afbeeldingen wordt de geschiedenis van de buitenplaats en haar omgeving behandeld. U krijgt een pauzedrankje in de historische gewelven van de kelder.

De tweede bijeenkomst op dinsdagavond 10 mei start in de tegenover de buitenplaats gelegen werkschuur van Natuurmonumenten. Bij de excursie bezoekt u de tuin van de buitenplaats en kunt u naast het huis de voormalige Orangerie en het Koetshuis van buiten bewonderen. Tevens gaan we naar de moestuin, het park om het huis, alsmede de locaties van de vroegere Allermolen en de Allermolen herberg, van de aanslag op 1 oktober 1944 op de Duitsers en van de 3 oktober daarna uitgebrande Olde Aller Harbarg. Aansluitend is er een drankje in de werkschuur, waarna nog verder wordt ingegaan op de geschiedenis en natuur van het landgoed.

Voor verdere info en aanmelden klik hier.

Openingstijden kantoor

Kantoor is nu gesloten.

maandag
24-02-2020
Gesloten
dinsdag
25-02-2020
Gesloten
woensdag
26-02-2020
Gesloten
donderdag
27-02-2020
Gesloten
vrijdag
28-02-2020
Gesloten

Contact

  Vuvera
Cronjéstraat 46
3851 ZS Ermelo

  (0341) 55 20 55

Binnen de openingstijden van het kantoor kunt u ons bezoeken en/of bellen. U kunt ons altijd een email sturen of het contactformulier invullen.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf ook via onze nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Vuvera en het laatste nieuws over onze activiteiten! Dat wilt u vast niet missen.

Inschrijven

Recente tweets

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer