Schilderen met Jeanette wordt Schilderen met Gonny

Onze schilderdocent Jeanette Boerma heeft uitbreiding gekregen van haar lestaken op  het voortgezet onderwijs, daardoor kan zij voor Vuvera geen lessen meer verzorgen. Dat is heel fijn voor Jeanette. Wij wensen haar dan ook het allerbeste toe. En we danken haar voor de vele jaren waarin zij met veel inzet en kunde haar cursisten heeft geïnspireerd in hun creatieve proces. De prachtige werken op de eindexposities waren daar mooie getuigen van!

Gelukkig hebben we een heel goede vervanger voor haar gevonden. Daar zijn we heel blij mee. Zij heet Gonny Geurts. Op haar website kun je zien dat zij ook een heel inspirerend kunstenaar en docent is. www.kunstenmeer.nl Wil je alvast kennismaken met Gonny? Kom dan op 23 augustus naar het Open Huis (19-21u)

De cursisten die zich al hadden ingeschreven voor de cursussen hebben allemaal al een brief met dit nieuws gekregen.

 

Openingstijden kantoor

Kantoor is nu gesloten.

maandag
24-02-2020
Gesloten
dinsdag
25-02-2020
Gesloten
woensdag
26-02-2020
Gesloten
donderdag
27-02-2020
Gesloten
vrijdag
28-02-2020
Gesloten

Contact

  Vuvera
Cronjéstraat 46
3851 ZS Ermelo

  (0341) 55 20 55

Binnen de openingstijden van het kantoor kunt u ons bezoeken en/of bellen. U kunt ons altijd een email sturen of het contactformulier invullen.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf ook via onze nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Vuvera en het laatste nieuws over onze activiteiten! Dat wilt u vast niet missen.

Inschrijven

Recente tweets

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer