Onverwacht bericht: Vuvera moet plaats maken voor woningen.

Sinds september 1986 is de Volksuniversiteit in Ermelo gehuisvest in de voormalige kleuterschool Pinkeltje aan de Kozakkenkamp; nu Het Palet geheten. Tot grote tevredenheid van cursisten, docenten en het bestuur van de Volksuniversiteit Vuvera.

Op woensdag 30 november werd de Volksuniversiteit overvallen door de gemeente Ermelo met de mededeling dat de huurovereenkomst werd opgezegd.

Dit nieuws werd de volgende dag al bekend gemaakt door berichtgeving in diverse media. Per 1 juli 2017 zal het Palet niet langer als het prettige onderkomen door Vuvera gebruikt mogen worden, omdat op korte termijn woningbouw zal plaatsvinden op het grondstuk.

De gemeente Ermelo ziet een maatschappelijke organisatie als Vuvera graag terug in het Huis van Bestuur en Cultuur, maar dit wordt naar alle waarschijnlijkheid pas in 2019 gerealiseerd.

Er is geen alternatief geboden door de gemeente. Het bestuur had wel iets anders verwacht na een 30 jarige samenwerking!

Allen die te maken hebben met Volksuniversiteit Vuvera worden uiteraard op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Openingstijden kantoor

Kantoor is nu gesloten.

maandag
24-02-2020
Gesloten
dinsdag
25-02-2020
Gesloten
woensdag
26-02-2020
Gesloten
donderdag
27-02-2020
Gesloten
vrijdag
28-02-2020
Gesloten

Contact

  Vuvera
Cronjéstraat 46
3851 ZS Ermelo

  (0341) 55 20 55

Binnen de openingstijden van het kantoor kunt u ons bezoeken en/of bellen. U kunt ons altijd een email sturen of het contactformulier invullen.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf ook via onze nieuwsbrieven op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Vuvera en het laatste nieuws over onze activiteiten! Dat wilt u vast niet missen.

Inschrijven

Recente tweets

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer

@VuveraVeluwe

Lees meer